Ikke tjene penge på grund af penge

Da du er på vej ind i generere online flere indtægtsstrømme, lad os tale om “penge” (indkomst = penge). Når du planter et træ, du har brug for en frø og du skal kende frø ved frø, du er plantning og vide hvordan man tager sig af den type. Det samme teori gælder i generere flere indtægtsstrømmen; Du skal vide “penge” så godt. Du skal lære at være venner med “penge”, så flere “penge” vil være vores venner.
Bor i et konkurrencedygtigt, stressende, med en høj levestandard land, du har brug for penge, du ikke? Du bruger penge næsten hver dag i dit liv. Så er du nødt til at arbejde for at tjene penge. Hvis du ikke arbejder, bliver der ingen penge for dig at bruge. Det giver mening for dig? Uden at vide det, arbejder du for penge!!! Det betyder, at penge er din chef! Vi er mennesker; vil du have en ikke-levende objekt skal din chef? Nej, selvfølgelig! Vil du arbejde for penge? Du vil have penge til at arbejde for dig er det ikke.
Derfor er jeg kommet op med dette slogan “Ikke gøre penge på grund af penge”. Hvad er den underliggende betydning af dette slogan? Tja, tjener det som en påmindelse til os. I vores daglige liv, vi beklager at se at mange af os “Tjen penge på grund af penge” For eksempel, vi investere fordi vi ønsker at opnå en fortjeneste (penge), vi køber lotteri, fordi vi ønsker at vinde præmier (penge), vi vil vædde på, fordi vi ønsker at vinde penge , og vi arbejder fordi vi ønsker at få løn (penge). Alt hvad vi gør er af hensyn til penge. Spørg dig selv, hvad er meningen med livet hvis alt hvad du gør er for pengene? Alvorligt, der vil være nogen betydning overhovedet! Penge er roden til alt ondt. Lad ikke penge blind dine øjne.
Derefter vil du spørge hvis vi gør penge ikke på grund af penge, hvorfor er vi stadig at tjene penge? Først og fremmest, prøv at spørge dig selv; er “penge” alt til dig? Hvis dit svar er “Ja”, er jeg ked af at sige, at du aldrig vil finde svar på tidligere spørgsmål. Hvis svaret er “Nej”, tillykke! Du er på vej til at lykkes i livet. Hvis du vil have succes i livet, minde altid dig selv med sloganet (det er gratis) og jeg tror du vil finde svaret på ovenstående spørgsmål en dag (måske i denne hjemmeside).
Det er dit valg at være enig eller uenig med mig. Men vi tror, de fleste af jer vil give. Det ville være fantastisk! Hvis du er enig med mig at “ikke gøre penge på grund af penge”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.