Job komplimenter, der nå medarbejdere

Som manager er du ansvarlig for en smidig afvikling af virksomhed anliggender. Du ved, at dette kræver en indsats af enhver person, der rapporterer til dig.
Når en medarbejder har bragt et stort projekt til tiden og på budget kan du udtrykke din taknemmelighed på en personlig måde, der viser samlede forståelse og påskønnelse.
Kan du give en kompliment, som vil motivere ham/hende, samt for at takke dem for det arbejde, de allerede har opnået.
Her er hvordan man laver jeres komplimenter nå deres hjerte, ikke bare deres hoved, at give en positiv bekræftelse, der vil gøre dem føler, at du virkelig forstår og pleje.
Der er tre dele til en vellykket kompliment, nemlig: grunden, følelsen og resultatet. Sammensætte disse dele vil sende en besked til din medarbejder, der vil hæve deres spiritus og sende deres ego flyver!
GRUNDEN
At give en vellykket kompliment skal du identificere, hvad anden personen gjorde, opfordres du. Hvorfor vil du gerne give en kompliment? Hvad gjorde din medarbejder for at berettige det?
Du skal lokalisere grunden til hvorfor du ønsker at give dem en kompliment, så din medarbejder kan forstå hvorfor du giver den.
Beskrive det projekt, som de arbejdede på. Ikke bruger kun en enkelt sætning-giver mindst tre sætninger for at beskrive din medarbejderindflydelse med projektet.
Når du ser usædvanlig arbejdsindsats er der grund til at give en kompliment, at formidler betydningen, så gå ind i så mange detaljer som muligt om selve projektet.
FØLELSEN
Hvordan du føler, når din medarbejder afsluttet projektet og et resultat, der var meget højere end forventet?
Når en kompliment gives der synes at have nogen retfærdig sag, det ser ud til at være overfladisk. Udtryk som “Wow” eller “Fantastisk” er højt udtryk heldig at blive anvendte på baseball eller basketball kampe og vil ikke være tilstrækkeligt for at røre ved hjertet af en medarbejder.
Du bliver nødt til at sætte dine egne følelser til ord – og for nogle af os, kan dette være tæt på umuligt. Her er nogle følelsesladede ord, som du kan bruge til at hjælpe med at beskrive, hvordan du kan føle: taknemmelig, ophidset, overrasket, glad, behagelig, afslappet, fredelige, begejstret, tickled pink, glad, opstemt, ekstatisk, glad for, taknemmelige, lettet, himmelhenrykt, glad.
Videregive dine følelser eller følelser til en medarbejder producerer kommunikation på et følelsesmæssigt plan, omgåelse intellektet. Dette er et dybere niveau af kommunikation, der når til hjertet, ikke bare hovedet.
Da de fleste arbejde relationer er drevet af stilling (fx manager til medarbejder), kan du finde denne del af budskabet mere vanskeligt leverer end forventet. Men dette er, hvor du er i stand til at producere de største gevinster i leder-medarbejder relationer.
RESULTATET
Oprette en kompliment, når hjertet, skal du være i stand til at fortælle en medarbejder, hvordan deres handlinger har hjalp ud business. Være så faktuel om dette som muligt. Du bliver nødt til at fremlægge nogle synlige tal, der repræsenterer de procentsatser, der er opnået som følge af deres arbejde.
For eksempel det redde virksomheden penge eller fjerne udgift? Har projektet uforudsete problemer, der var uden sammenligning løst af medarbejderen? Hvorfor er ting anderledes på grund af deres arbejde?
Dette er en del tre af meddelelsen og giver et meningsfuldt grundlag for tildeling dine medarbejder en kompliment, som de fortjener.
AT SÆTTE DET HELE SAMMEN
Her er formlen til at producere en stor kompliment, der rører hjertet:
GRUND + FØLELSE + RESULTAT = STOR KOMPLIMENT
Med lidt øvelse giver denne formel dig mulighed for at lande en meningsfuld kompliment ind i hjertet af din medarbejder, der siger ganske stærkt, “Bravo!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.