Sådan får du de bedste lån til folk med lav kredit score

Renten på de bedste lån er altid på vej op. Långivere bliver mere forsigtige med at godkende lån til låntagere med lav kredit score på grund af den økonomiske afmatning. Långivere er nu mere opmærksomme på kredit score for at afgøre, om låntagere kan betale deres gæld. Du har slanke chancer for at få godkendt til at lån penge nu, hvis din kredit score er lav.

Du bør sikre, at den rente, du vælger for et lån er lavere end statens fremherskende rente. Hvis din långiver tilbyder lave priser, kan du kigge andre steder for at hjælpe din virksomhed. Der er mange långivere, der tilbyder lån til små virksomheder online til en lavere sats end dem, der tilbydes af din lokale bank. Du kan enten undersøge online eller kontakte dine lokale banker.

En anden faktor, der skal overvejes, er oprindelsesgebyrerne og lukkeomkostningerne. Gebyrerne beregnes normalt som en procentdel af de samlede låneomkostninger. Du skal dog forstå, at oprindelsesgebyrer og andre gebyrer ikke er inkluderet i de samlede omkostninger ved lånet. Du bliver nødt til at tilføje disse gebyrer til det beløb, du låner. Dette vil hjælpe dig med at forstå de sande omkostninger ved lånet, før du underskriver.

Et meget vigtigt aspekt at overveje, når det kommer til at få det bedste lån til dig, er det månedlige betalingsbeløb. Långivere vil have du har den laveste månedlige betalinger muligt at sikre, at du kan foretage din månedlige betaling til tiden. Långivere kræver, at du er i stand til at tilbagebetale hele lånet fuldt ud hver måned. Dette sikrer långiver modtager det fulde skyldige beløb. Hvis du betaler din saldo fuldt ud, vil der ikke være nogen sene gebyrer. En god långiver vil tage begge faktorer i betragtning, før du underskriver på den slederede linje.

Långivere vil også overveje din betaling historie i beslutningen om, hvorvidt eller ikke at acceptere dig. Långivere vil ikke acceptere låntagere, der er forsinket på betalinger. I stedet långivere foretrækker at udstede lån til låntagere, der konsekvent har betalt deres regninger til tiden for de seneste seks måneder eller deromkring. Det er derfor, du vil ofte opdage, at kortfristede lån fungerer bedst for folk med lav kredit score.

Vilkårene for lånet og vilkårene for din betaling historie er to vigtige faktorer, som långivere vil tage hensyn til, før du udsteder et lån beløb. Det er vigtigt at shoppe rundt online for personlige lån, der er bedst egnet til dem med lav kredit score. Du kan få brug for at besøge flere långivere, før der træffes beslutning om en. Før du logger på den syede linje, er det vigtigt at læse lånebetingelserne fuldt ud. Det er en god idé at tale med en ekspert rådgiver til at hjælpe med at planlægge din økonomi og finde den bedste långiver.