En ny måde at købe recepter

Alle er klar over den problematiske sundhedspleje industri. Det synes mere og mere jer bekoste jeres sygehjælp jo mindre de dækker. Der er mange faktorer, der går ind i årsagerne til denne svigtende sundhedssystem og jeg vil ikke gå ind i dem alle. En af de nemmeste og mest indlysende årsager vi kan pege på er udgifterne til receptpligtig medicin.
Jeg er personligt på en masse medicin så jeg sammenlignede nogle af priserne på min medicin. Lad os begynde med Nexium (taget for syre reflukssygdom). Min apotek, CVS, afgifter $151.99 for en 30 dages levering. Walgreens tilbyde ikke selv denne medicin for at få en prissammenligning. Costco sælger det samme medicin for $130.67. Jeg har også tjekket Lisinopril (blodtryk). CVS afgifter $13.39 for 30 dage forsyning, Walgreens er $13,90 og Costco er $6.79. Vi taler ikke bryde bank numre her, hvis du bryde det pr. kunde. Hvis du forestille mængden af kunder bare Walgreens og CVS service gange beløbet af de oppustede priser kan du nemt se, hvor meget mere de forsikringsselskaber afskalning ud, end de ikke behøver at.
Hvis du betaler for noget medicin ud af lommen, og mange amerikanere gør, kan du se, det er den enkle beslutning om at købe din medicin gennem Costco. Du behøver ikke at være medlem af deres klub at købe recepter enten, og hvis der ikke er en tæt du kan af dem online.
Der har været en masse af presse om billigere udgifter til medicin, hvis du køber det fra Canada. Costco er endnu billigere end Canada tro det eller ej. Min svigerfar har været at købe sin medicin gennem Canada i år og jeg lade bare ham ved Costco var endnu billigere. Hans recept, Vytorin, var $279 for en 90 dages forsyning i Canada. Costco giver ham en 100 dages levering for $265 og han betaler en ekstra $15 for forsendelse gennem Canada.
Jeg har også lavet en masse sammenligninger fra on-line pharmacy hjemmesider. Du kan finde nogle websteder, der vises billigere end Costco eller Canada, men i de fleste tilfælde er det bare udseende. Nogle af disse hjemmesider opkræve månedlige medlemskab gebyrer være i stand til at købe fra dem. Jeg så en for $15/ month. Nogle andre skjule deres omkostninger i shipping. Endnu værre, nogle af dem er udlandet og hvis de går fallit og holde dine penge godt held at få dine penge tilbage.
Hvorfor jeg skubbe Costco? Nej, jeg ejer ikke aktier i det, og jeg arbejder ikke for dem. Det generer bare mig for at se disse milliarder dollar selskaber, ligesom en Walgreens eller CVS gouging priser, så når jeg ser en, der er meget mere rimeligt jeg pege det. Så hjælpe sundhedsvæsenet i dette land, købe din medicin på Costco.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.